måndag 17 januari 2011

glad efter bad

Två som saknar oss är ju två för många för att hålla sig borta.
 

Om jag haft kvar klädbloggen skulle jag ha noterat att det i går var första dagen utan overall, första dagen med jeans och första med fårtröjan som farmor har stickat till kusinerna.
Och så första badet på badhuset i Lerberget.

6 kommentarer:

  1. Och jag med. KOm plötsligt på varförjag tycker de tär så tråkigt på jobbet!!!! Bloggen skrek jag rätt ut. Jag har ju glömt den! Varvid jag kastar mig över min dator för att titta och läsa och vips så blev dagen mycket mycket roligare.
    INTE LÄGGA NER! Det är bara den posttraumatiska efterjulen känslan som lagt sig som en töcken över allting och som gör att du tappat inspirationen. Den går snart över.
    Kram från mormor

    SvaraRadera
  2. Och förresten är Sally så fin på bilden så man bara vill pussa henne. Och dessutom får man vårkänslor för hon liksom springer ut i livet, precis som våren den springer också ut.
    kram igen

    SvaraRadera
  3. Du är tillbaka! Tjohoo. Och vilken fin och vårig bild. Tröjan har jag berömt tidigare, men gör det igen. De där fåren är bara så söta!
    Nästa gång ska jag fota er när vi finlunchar på Chateau Foret så att Sallys mormor och moster får se hur bra hon passar i såna sammanhang. fast det vet de nog redan. :-)
    /JennyP

    SvaraRadera
  4. Genast blev dagen lite bättre! Har tidigare bara läst i det "fördolda" men nu måste jag faktiskt berätta att jag saknat er. Sally är ju bara den finaste lillpluttan som finns.

    SvaraRadera
  5. Ååååå härligt ni tebax å snart e det vår å bilden e som tagen ur en reklamfilm för barnkläder som tåler förstadiet till vår. Dvs., gråhet å regn
    Mostern å kusinen hoppar med av glädje

    SvaraRadera
  6. Nämen, kommentarsrekord! Och jag har helt missat. Tack så jätemycket för support av såväl Sally som blogg!
    Jag jobbar på att lära mig blogga via nya mobilen. Strax har jag nog fattat hur man gör.

    SvaraRadera