torsdag 3 februari 2011

"köpa den mamma"

Och hur hittade hon nu den? Vi var ju vid strumporna.

6 kommentarer:

  1. Jag kan inte bestämma mig för om hon hade varit jättesöt i den eller om jag kanske måste vägra den för att den är så rosa. Kanske både och.

    SvaraRadera
  2. Alla har väl rätt att få vara prinsessa en liten, liten stund i sitt liv? Lättast då i rååååsa! Och så får man hoppas att det växer bort. Oftast gör det ju det.

    Får Bonusdotterns fru en flicka får jag inte lov att ge bort rosa kläder. Som om det skulle hindra barnet från sin rosa period? Inte för att vara elak men lite fnissade jag inombords för det känns lika möjligt att stoppa som X2000 på väg till Stockholm. Å andra sidan, vintern har ju varit jäklig. Hmmm...?

    SvaraRadera
  3. @amanda: Du slipper bestämma för hon är redan stolt ägare till en rosa tyllkjol! Den var tillverkad av återvunna petflaskor, så då tyckte jag det var okej :)

    @annelie: Själv bodde jag i flera år i ett helrosa rum. Allt var rosa. Väggar, matta, påslakan. I dag har jag nog inget som är rosa. Jo, ett läppstift. Så det skulle kännas konstigt att säga nej. Klart ska man få vara rosa prinsessa om man vill det!

    Som mormor/bonusmormor är det väl sen nästan en skyldighet att kuppa in lite sånt som föräldrarna vill undanhålla barnen. Som godis. Eller rosa kläder!

    SvaraRadera
  4. dags att återprofilera dig som modebloggare kanske?

    sa hon som med avund minns ditt rosa rum

    SvaraRadera
  5. Det spelar ingen roll vad vi tycker om tyllkjolen. Sally är SÅ värd den efter dumma medicin. Kram mostern

    SvaraRadera
  6. Min mamma körde stenhårt på att hålla alla dessa prinsessklänningar borta från mig. Än idag känner jag att det faktiskt inte skulle gjort mig till en sämre och mindre jämställd person om jag bara någon gång fått springa runt i en sådan. Japp, skadad för livet.

    Efter att jag skrivit detta inlägg såg jag att min mor redan kommenterat. HA, hycklare där! Rosa är fint. Klänningar med kattungar på är sött. Sally är både fin och söt. Det kan ju bara bli bra.

    SvaraRadera