onsdag 13 oktober 2010

message for the Gambia


Vi anropar Amanda för att upplysa om att vi har möblerat om in the homebase. Sally hälsar att hon har lite svårt att se tv:n över kanten på soffan, men för stora personer är det nemas problemas. Tjing!

4 kommentarer:

  1. Det ser ju jätte fint ut! Sally får sitta på sin lilla stol när hon tittar eller så får hon önska sig en sån där sacko sak i födelsedagspresent. Som hon kan ligga på på golvet.
    Allt detta tyckte mormor. ( Tyckar proffset)

    SvaraRadera
  2. NEJ! Jag har ju sagt att inget får ändras medan jag är borta! Jag blir nästan som upprörd.. Hoppas det är tillbakaställt när jag kommer hem igen..

    SvaraRadera
  3. @amanda. Jag tänkte att om du får se det så här långt i förväg så kanske du hinner vänja dig. Men vi ställer tillbaka! Vi ska också lära bort alla nya ord som Sally säger (obs, inga viktiga så här långt).

    SvaraRadera
  4. När man varit borta ett tag känns det som allt e förändrat när man kommer hem men sen tar det kanske en vecka så är allt som vanligt igen. hade inget förändrats hade det nog varit tråkigt komma hem så jag röstar på soffförflyttning men Sally får gärna vänta prata mer :) Mostern

    SvaraRadera